Assistentiewoningen Ter Vlierbeke

De groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Vlierbeke bevindt zich in Kessel-Lo, vlak bij het park Heuvelhof. Ze telt 25 flats van 50 m², elk met een terras van minstens 6 m², verspreid over drie verdiepingen. Je vindt er ook een wassalon, fietsenstalling en ondergrondse parking. De aangelegde tuin is uitgerust met zitbanken en een speeltuin voor de (achter)kleinkinderen.

Bij onze assistentiewoningen bevinden zich ook het woonzorgcentrum Ter Vlierbeke en het lokaal dienstencentrum Ter Vlierbeke, waar we activiteiten en diensten voor de buurtbewoners organiseren. Daardoor krijg je in Ter Vlierbeke niet alleen de beste ondersteuning, maar kan je er ook rekenen op gezelschap, leuke ontmoetingen en gevarieerde ontspanningsmogelijkheden. Je kan er zelfs lekker gaan eten in het middagrestaurant.
 

Hoe ziet zo'n woning eruit?

Elke flat heeft een basisinrichting:

  • rolstoeltoegankelijke hal met videoparlofoon en vestiairekast
  • woonruimte met modern ingerichte keuken
  • ruime, aparte slaapkamer met schuifdeuren
  • aangepaste badkamer met wastafel, inloopdouche, ingebouwde kast en toilet
  • terras met berging
  • aansluitingen voor elektriciteit, water, kabeldistributie, telefoon en internet
  • twee rookmelders

Met eigen meubels en decoratie maak je van je woning een gezellige en persoonlijke thuis.

Wat is de prijs?

Je betaalt een vaste dagprijs. Deze prijs hangt af van of je al dan niet Leuvenaar bent. De exacte prijzen vind je in de onderstaande prijzenfiche.

Laat je rondleiden

Wil je de woningen graag eerst bezoeken? Dat kan. We organiseren regelmatig kijkdagen, waarop we je rondleiden. Bekijk onze kijkdagen in onze activiteitenkalender of via onderstaande afbeelding. Interesse? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven! Dit kan via:

Onthaal LDC Ter Vlierbeke: 016 55 55 11
Elke werkdag van 9u00 tot 17u00

E-mail: tervlierbeke@zorgleuven.be

Een verblijf aanvragen?

Neem contact op met Zorgzeker via 016 55 55 55 of aanvraag@zorgleuven.be . Onze maatschappelijk werker komt dan bij je langs om je noden en wensen te bespreken. Je kan de aanvraag zelf in orde brengen of voor jou laten indienen door je familie, huisarts of de maatschappelijk werker van het ziekenhuis.

Hieronder vind je alvast het aanvraagformulier.
 

Meer informatie nodig?

Neem dan een kijkje in onderstaande infobrochure. Hierin vind je meer details over een verblijf in een assistentiewoning van Ter Vlierbeke. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen.

Ter Vlierbeke (1)

Rustoordlaan 1
3010 Kessel-Lo

50.8865696, 4.7288363

Onthaal

Telefoon

Dagelijks verantwoordelijke