Assistentiewoningen Ter Putkapelle

De groep van assistentiewoningen Ter Putkapelle bevindt zich in Wilsele, op 100 meter van het centrum en toch heel rustig. Je vindt er een supermarkt, bakker en apotheker op wandelafstand. De groep telt 27 flats, waarvan vijf met een tweede slaapkamer. Ter Putkapelle is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en je kan er ondergronds parkeren. 

Bij onze assistentiewoningen bevinden zich ook het woonzorgcentrum Ter Putkapelle en het lokaal dienstencentrum Ter Putkapelle, waar we activiteiten voor de buurtbewoners organiseren en waar we heel wat diensten aanbieden, die het zelfstandig wonen gemakkelijker maken.

Daardoor krijg je in Ter Putkapelle niet alleen de beste ondersteuning, maar kan je er ook rekenen op gezelschap, leuke ontmoetingen en gevarieerde ontspanningsmogelijkheden. Je kan er zelfs lekker gaan eten in het middagrestaurant.

 

Hoe ziet zo'n assistentiewoning eruit?

Elke flat heeft een basisinrichting:

  • rolstoeltoegankelijke inkomhal
  • woonruimte
  • modern ingerichte keuken
  • minstens één slaapkamer
  • aangepaste badkamer met wastafel, douche en toilet
  • berging
  • aansluitingen voor elektriciteit, water, kabeldistributie, telefoon en internet

Met eigen meubels en decoratie maak je van je woning een gezellige en persoonlijke thuis.

Wat is de prijs?

Je betaalt een vaste dagprijs. Deze prijs hangt af van het flattype en of je al dan niet Leuvenaar bent.
De exacte prijzen vind je in de onderstaande prijzenfiche.

Laat je rondleiden

Wil je de woningen graag eerst bezoeken? Dat kan. We organiseren regelmatig kijkdagen, waarop we je rondleiden. Bekijk onze kijkdagen in onze activiteitenkalender of via onderstaande afbeelding. Interesse? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven! Dit kan via:

Onthaal LDC Ter Putkapelle: 016 35 26 11
Elke werkdag van 9u00 tot 17u00

E-mail: terputkapelle@zorgleuven.be

Een verblijf aanvragen?

Neem contact op met Zorgzeker via 016 55 55 55 of aanvraag@zorgleuven.be . Onze maatschappelijk werker komt dan bij je langs om je noden en wensen te bespreken. Je kan de aanvraag zelf in orde brengen of voor jou laten indienen door je familie, huisarts of de maatschappelijk werker van het ziekenhuis.

Hieronder vind je alvast het aanvraagformulier.

Meer informatie nodig?

Neem dan een kijkje in onderstaande infobrochure. Hierin vind je meer details over een verblijf in een assistentiewoning van Ter Putkapelle. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen.

Ter Putkapelle (9)

Bosstraat 9
3012 Wilsele

50.92551, 4.72334

Onthaal

Telefoon

Dagelijks verantwoordelijke