Assistentiewoningen Ruelenspark

De Groep van Assistentiewoningen (GAW) Ruelenspark in Heverlee staat in een groene omgeving en telt vier verdiepingen met 48 woongelegenheden. Er zijn 46 flats en 2 studio's, waarvan een aantal met terras. Bovendien heeft elke verdieping van de groep van assistentiewoningen drie zithoeken, waar je kan kaarten of een praatje maken. Op het terrein zijn er twee petanquebanen en enkele parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers.

Bij de assistentiewoningen bevindt zich ook het lokaal dienstencentrum Ruelenspark, waar we activiteiten en diensten voor de buurtbewoners organiseren.

Daardoor krijg je in Ruelenspark niet alleen de beste ondersteuning, maar kan je er ook rekenen op gezelschap, leuke ontmoetingen en gevarieerde ontspanningsmogelijkheden. Je kan er zelfs lekker gaan eten in het middagrestaurant.
 

Hoe ziet zo'n woning eruit?

Elke flat heeft een basisinrichting:

  • rolstoeltoegankelijke hal met ingebouwde kast
  • woonruimte
  • volledig ingerichte keuken
  • aparte slaapkamer
  • aangepaste badkamer met wastafel, douche en toilet
  • parlofoon met camera
  • aansluitingen voor elektriciteit, water, kabeldistributie, telefoon en internet
  • rookmelder

Met eigen meubels en decoratie maak je van je woning een gezellige en persoonlijke thuis.

Wat is de prijs?

Je betaalt een vaste dagprijs. Deze prijs hangt af van het flattype en of je al dan niet Leuvenaar bent. De exacte prijzen vind je in de onderstaande prijzenfiche.

Laat je rondleiden

Wil je de woningen graag eerst bezoeken? Dat kan. We organiseren regelmatig kijkdagen, waarop we je rondleiden. Bekijk onze kijkdagen in onze activiteitenkalender of via onderstaande afbeelding. Interesse? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven! Dit kan via:

Onthaal LDC Ruelenspark: 016 24 83 96
Elke werkdag van 9u00 tot 16u00

E-mail: ruelenspark@zorgleuven.be

Een verblijf aanvragen?

Neem contact op met Zorgzeker via 016 55 55 55 of aanvraag@zorgleuven.be . Onze maatschappelijk werker komt dan bij je langs om je noden en wensen te bespreken. Je kan de aanvraag zelf in orde brengen of voor jou laten indienen door je familie, huisarts of de maatschappelijk werker van het ziekenhuis.

Hieronder vind je alvast het aanvraagformulier.

Meer informatie nodig?

Neem dan een kijkje in onderstaande infobrochure. Hierin vind je meer details over een verblijf in een assistentiewoning van Ruelenspark. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen.

Ruelenspark

Erasme Ruelenspark 35
3001 Leuven

50.866257, 4.7001822

Dagelijks verantwoordelijke

Telefoon