Centrum voor Kortverblijf Edouard Remy

Wat is het centrum voor kortverblijf Edouard Remy?

Dankzij de goede zorgen van een naaste wonen veel zorgbehoevende ouderen nog thuis. Maar ook mantelzorgers moeten er eens tussenuit of worden ziek. Het centrum voor kortverblijf Edouard Remy biedt dan uitkomst. Wij voorzien tijdelijke opvang voor zowel valide als zorgbehoevende, thuiswonende ouderen. Ons centrum is gelegen in hartje Leuven.

In het centrum voor kortverblijf besteden we veel aandacht aan kwaliteitsvolle zorg, maar tegelijk bezorgen we onze gastbewoners een gezellig verblijf met een aangepast aanbod aan activiteiten. 

Hoeveel kost een kortverblijf?

Je betaalt een vaste dagprijs. Voor die prijs biedt het centrum voor kortverblijf Edouard Remy huisvesting, verzorging, (dieet)maaltijden en drank.
Medicijnen, doktersbezoeken en kinesitherapie zijn niet in de dagprijs inbegrepen.  

Raadpleeg hieronder onze prijzenfiche voor de dagprijs. De meeste ziekenfondsen komen tussen in de kosten voor kortverblijf.

Hoe kan je een opname aanvragen?

Je kan je aanvraag zelf indienen, maar ook je familie, huisarts of de sociale dienst van een verzorgingsinstelling kan dat voor jou in orde brengen. 

De maatschappelijk werker van het centrum voor kortverblijf Edouard Remy behandelt jouw aanvraag en geeft je meer informatie.

Je kan hieronder het aanvraagformulier downloaden.

Laat je rondleiden

Heb je nog vragen of wens je het centrum liever eerst eens bezoeken? Dat kan. We leiden je graag rond in het gebouw en vertellen je alles over het dagelijkse leven in het centrum voor kortverblijf Edouard Remy. Hiervoor maak je best een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Edouard Remy

Andreas Vesaliusstraat 10 bus 4
3000 Leuven

50.8744504, 4.7066479