Andere informatie nodig?

Maaltijden aan huis

In samenwerking met Compass Group leveren we vers bereide, smaakvolle gerechten rechtstreeks bij je thuis. Het enige wat je dan zelf nog moet doen, is ze gaar stomen in de microgolfoven. Heb je zelf geen microgolfoven? Dan stellen wij er een ter beschikking tegen een onkostenvergoeding.

Hoe kan je maaltijden aanvragen?

Gewoon even bellen naar Zorgzeker op het nummer 016 55 55 55. Geef de eerste bestelling wel zeker drie dagen op voorhand door.

Wat mag je verwachten?

Bij onze maaltijden aan huis zorgen we altijd voor een evenwichtig, gevarieerd en gezond menu:

  • soep, hoofdschotel en dessert
  • keuze uit twee verschillende hoofdgerechten
  • aangepaste afwerking, bv. malen of mixen
  • toepassing van diëten, als jouw huisarts dat noodzakelijk vindt.

Voor de dieetmaaltijden en de aangepaste afwerking kan je alleen het dagmenu kiezen. De keuze tussen drie hoofdgerechten valt hier dus weg.

Wat staat er op het menu?

Je kan een keuze maken uit twee hoofdgerechten.

Hoe en wanneer komen we leveren?

Je kan eten bestellen voor de dagen waarop je dat wenst. We leveren op maandag, woensdag en vrijdag, tussen 8.00 en 15.30 uur. Er zou dan wel zeker iemand thuis moeten zijn, zodat de maaltijd meteen in de koelkast kan worden bewaard.

Twee weken op voorhand krijg je het meerkeuzemenu, zodat je rustig je bestelling kan noteren. Onze maaltijdbedeler neemt je bestelling elke week over op een tablet. Het meerkeuzemenu kan je dan zelf bijhouden ter controle.

Om de levering extra vlot te laten verlopen, krijg je een unieke QR-code in de buurt van je koelkast. Bij de levering scant onze maaltijdbedeler deze QR-code en de streepjescode die op de afleveringsbon staat. Zo wordt automatisch geregistreerd dat de maaltijden werden afgeleverd. Deze gegevens gebruiken we dan bij de maandelijkse facturatie van de maaltijden.

Wat is de prijs?

Na het eerste telefoontje naar Zorgzeker komt een maatschappelijk werker bij je langs. Hij of zij bepaalt dan de prijs aan de hand van een bijdrageschaal, ontwikkeld door Zorg Leuven. De maandelijkse factuur kan je betalen via overschrijving of domiciliëring.